1001 Kitap

  • Sorun Sorular İslam Hakkında En Çok Merak Edilen Sorular

    Son yıllarda güneyasya bölgesindeki çalışmalarının yanı sıra dünya çapında şöhrete de ulaşan, günümüzün tanınmış davetçilerinden Zâkir Naik, Müslüman dünyaya yöneltilmiş ithamlara cevap veriyor. Cevaplarındaki argümanları akıl ve mantık süzgecinin hakemliğiyle ele alan yazar, vejetaryenlikten hırsızlığın cezasına, alkol yasağından eşitlik konusuna, fundamentalizmden kurban ibadetinin mahiyetine kadar bir dizi sorguyu İslam’ın diğer dinlerden pratik ayrıcalığını vurgulayarak değerlendiriyor. Bütün dünyada kitlelerin İslam’la tanışmasına vesile olan zamanımızın bu cins zekâsı, şimdi kitaplarıyla İdrak’te.

    7,94
  • Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti / Ara Bul

    Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti
    Minik ayıcıklar yatmaya hazırlanmak yerine saklambaç oynuyorlar. Her zamanki gibi, etrafı dağıttılar fena halde. Bakalım ayıcıkların nereye saklandıklarını bulup, Baba Ayı’nın dört bir yana saçılan eşyaları yerlerine yerleştirmesine yardımcı olabilecek misin?

    Minik Ayıcıklarla Ara ve Bul dizisinde yer alan kitaplar sayesinde, hem çocuğunuzla keyifli dakikalar geçirecek hem de odaklanma becerilerinin gelişimine katkıda bulunacaksınız.

    5,64
  • Van Gogh / Arkadaşım Vincent

    Merhaba! Ben Paula… Belki inanmayacaksınız ama ben Van Gogh’un arkadaşıyım ve size bu büyük ressamla birlikte yaptıklarımızı anlatacağım.

    Kitabın sayfalarını çevirdikçe ünlü arkadaşım hakkında ilginç şeyler öğrenecek, bir yandan da resim sanatının en büyükleri arasında gösterilen Vincent Van Gogh’un çizdiği tabloları göreceksiniz. Ayrıca kitabın sonunda sizlere onun tarzı ve benimsediği sanat akımı hakkında bilgi de vereceğim.

    5,64
  • Mona Lisa’yı Kim Çaldı?

    Yüzünde efsanevi bir gülümseme var ve her yıl milyonlarca insan onu görmeye geliyor. O, dünyanın en çok bilinen ve en çok merak edilen resmi; o, Mona Lisa. Günün birinde, bir sabah müze duvarının bomboş kaldığını görüp paniğe kapılıyor insanlar; Mona Lisa çalınmış olabilir mi? Leonardo’nun fırçasının tuvalin üzerindeki büyülü dokunuşlarına başladığı günlerden yola çıkıp tüm dünyanın hayran kaldığı bu eserin bir sobanın içine tıkıştırıldığı zamanlara kadar uzanan Mona Lisa’yı Kim Çaldı?, sana Mona Lisa’nın hikâyesini anlatacak… Bu sürükleyici kitabın sayfalarını çevirirken hem eğlenceli bir hikâyeye tanıklık edecek hem de bir sürü yeni şey öğreneceksin.

    5,64
Open chat
Size nasıl yardımcı olabiliriz?